Model
od
Trajanje


Kako rezervirati plovilo?

Kako rezervirati plovilo?

Lako!

Ukoliko ste već izabrali idealno plovilo na našem web-u, samo kliknite termin koji vam najviše odgovara direktno u kalendaru koji se nalazi odmah ispod odabranog plovila u sekciji 'Yacht charter' - jedrilice ili motorni brodovi na našoj web stranici.

Svoje idealno plovilo također možete pronaći i našoj u glavnoj tražilici 'Bukirajte odmah'.

Ukoliko unajmljujete plovilo prvi puta ili niste sigurni koji model i veličina plovila bi vam najviše pasali, pošaljite nam direktno e-mail sa informacijama: veličinom vaše posade, željenim terminom za najam te ostalim korisnim podacima, a mi ćemo vam u najkraćem mogućem vremenskom roku složiti najidealniju ponudu.

Ukoliko ste zainteresirani za našu ponudu, no ipak trebate više vremena da biste donijeli konačnu odluku za rezervaciju plovila, možemo vam također napraviti opciju tj. predrezervaciju za željeno plovilo i termin u našem online booking sistemu. Ova predrezervacija obično vrijedi tjedan dana i nije obvezna. Ukoliko je ne potvrdite do isteka roka , biti će otkazana i vaše plovilo i termin ponovo će postati raspoloživi za druge potencijalne klijente u online booking sistemu.

Kada se definitivno odlučite rezervirati željeno plovilo i to nam potvrdite, šaljete nam mailom vaše pune podatke (ime i aktualnu adresu stanovanja) prema kojima ćemo napraviti službenu potvrdu rezervacije i ugovor sa detaljima plovila i plaćanja te ih vam poslati mailom natrag.

Nakon što primite našu službenu potvrdu rezervacije i ugovor e-mailom, u roku od 7 dana obvezni ste uplatiti prvih 50% iznosa najma bankovnim transferom. Preostali dio iznosa najma mora biti plaćen najkasnije 4 tjedna prije vašeg službenog ukrcaja na plovilo. (u slučaju 'last minute' rezervacije, obvezno je uplatiti puni iznos najma prije službenog ukrcaja). Točni rokovi za uplatu su naznačeni na službenoj potvrdi rezervacije. Ukoliko uplata ne bude izvršena do određenog navedenog datuma, rezervacija neće biti automatski otkazana već ćemo vas prvo kontaktirati. Molimo provjerite na vrijeme naznačene detalje i datume plaćanja na vašoj službenoj potvrdi.

Ukoliko ne posjedujete valjanu dozvolu za upravljanjem plovilom te valjanu VHF dozvolu, možemo vam organizirati profesionalnog skipera te također i usluge transfera. Imajte na umu da navedene stavke zatražite na vrijeme. Tijekom vaše procedure rezervacije plovila također možete unaprijed odabrati dodatnu opremu na plovilu (kao npr. vanbrodski motor, Wi-Fi Internet, ručnike, jastuke za kokpit...) i potvrditi ju na licu mjesta na našoj recepciji prilikom službenog ukrcaja. (sva dodatna oprema plaća se na licu mjesta po izboru, u gotovini (EUR ili KN) ili kreditnim i debitnim karticama.

Rezervirajte svoje idealno plovilo na vrijeme! Što se ranije odlučite za potvrdu rezervacije, veća je vjerojatnost da ćete dobiti određeno željeno plovilo i termin s većim popustima. Naše vjerne goste nagrađujemo s dodatnim popustom i često imamo popuste vezane uz sajmove ili višetjedne najmove (naši uvjeti za rani popust i dodatne ostvarive popuste naznačeni su na cjeniku i aktualnim ponudama na webu).

Kontaktirajte nas diretno putem maila info@asta-yachting.hr i odgovorit ćemo vam u najkraćem mogućem roku.

Radujemo se vašim budućim upitima i rezervacijama,
Asta Yachting Team

O nama

ASTA YACHTING Ltd.
Put Murata 1a/P.P. 255
23000 ZADAR, CROATIA

+385 (0)23 316 902
+385 (0)23 316 765
+385 (0)98 332 165
office@asta-yachting.hr

Zašto odabrati Asta Yachting?

Jednostavni postupak rezervacije Garancija najbolje cijene Profesionalni servis Eskluzivna usluga Pogodnosti za partnere

Pratite i preporučite nas

Povežite se, primajte najnovije informacije i raspravljajte o top temama jedrenja

JAM Yacht Supply

Easy Way

Hamag

Safe stay in Croatia

 

Booking Manager Silver Partner

Asta Partner Login

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.
Slažem se.