Model

Od

TrajanjePolitika privatnosti

Politika privatnosti

Asta Jahting d.o.o. Put Murata 1a, 23000 Zadar, Hrvatska, OIB: 10891615207 (u daljnjem tekstu: AJ), zadržava sva autorska prava na korištenje fotografijama, tekstom i ostalim objavljenim materijalom, u smislu pozitivnih zakonskih propisa u Republici Hrvatskoj. Fotografije, tekstovi i ostali materijal ne smiju se objavljivati, prodavati, javno ili privatno publicirati niti na bilo koji drugi način upotrebljavati bez suglasnosti AJ. Svako nepridržavanje uvjeta iz prethodnih stavaka ovog članka povlači za sobom odgovornost i obvezu naknade nematerijalne štete AJ po povredi za pojedini materijal.

Uvodne odredbe

AJ poštuje vašu privatnost te se obvezuje na zaštitu vaših osobnih podataka. Prikupljanje i čuvanje podataka izvodi se u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.

Podaci pokriveni sustavom politike privatnosti

Podatke koje od Vas prvenstveno tražimo i koji su zaštićeni

    o ime i prezime o adresa o adresa e-pošte o broj telefona i/ili telefaksa o ostali podaci koje navedete, a napomenete da želite da ostanu tajni.
,p> U svako se doba možete odjaviti s naše mailing liste izričitom izjavom, nakon čega se AJ neće koristiti vašim podacima u svrhu promocije. U tom ih slučaju AJ može upotrebljavati samo u svoje interne svrhe, npr. radi informatičke statističke obrade podataka.

Svrha dobivenih podataka

Svi podaci koje AJ od vas dobije služe isključivo za:

    o što učinkovitijeg odgovora na Vaš upit o osiguranja pružanja tražene usluge o promociju naših usluga (newsletter) o naše interne statističke obrade podataka o mogućnosti slanja publikacija, brošura i drugih promidžbenih materijala.

AJ jamči da će se prikupljenim podacima koristiti samo u navedene svrhe.Ustupanjem svojih osobnih podataka kroz sve oblike komunikacije dajete svoju izričitu suglasnost da vam se AJ može obratiti u navedene svrhe. U slučaju da ne želite da AJ kontaktira s vama, dužni ste o tome izričito pisanim putem izvijestiti AJ. U svakom primljenom newsletteru imate mogućnost odjave s mailing liste.

Vrijeme trajanja politike privatnosti

U trenutku kada dostavite svoje podatke pristajete na to da s vama kontaktiramo i ulazite na našu mailing listu. Trenutak ulaska predstavlja vaš izričit pristanak na kontakt. Zaštita je privatnosti vaših podataka trajna, a u svakom trenutku možete tražiti isključenje s naše mailing liste. Nakon toga se AJ više neće koristiti vašim podacima osim za interne svrhe, npr. radi informatičke ili statističke obrade podataka.

Sadržaj politike privatnosti

Vašu adresu e-pošte i ostale podatke ne prodajemo, ne iznajmljujemo niti stavljamo trećim pravnim i fizičkim osobama na raspolaganje bez vašeg pristanka, jer je to protivno našoj politici o privatnosti. AJ se drži stroge politike "no spam". AJ ne odgovara za slučajnu pogrešku ili pogrešku zbog više sile, ili drugih objektivnih okolnosti kojima se uzrokuje slučajno kršenje zajamčene zaštite vaših podataka, ali jamči da će pogreška biti otklonjena, ako je to moguće, čim prije.

Kolačići i internetske tehnologije

Kao što je slučaj i s mnogim drugim portalima, i naš se može koristiti „kolačićima“ i drugim tehnologijama koje nam olakšavaju isporučivanje sadržaja ovisno o vašim područjima interesa, obrađivanje rezervacija ili zahtjeva, i/ili analiziranje karakteristika vaših posjeta. Kolačići se sami po sebi ne mogu upotrebljavati za otkrivanje vašeg osobnog identiteta. Kad pristupate našoj web-stranici, ova informacija našim poslužiteljima identificira svojstva vašeg pretraživača, ali ne i vas. Želite li u bilo kojem trenutku izbrisati ili onemogućiti kolačiće na svojem računalu, možete ažurirati postavke svojeg internetskog pretraživača (informacije o načinu brisanja i onemogućavanja kolačića potražite na svojem pretraživaču odabirom izbornika „Help“) Informacije možemo također prikupljati primjenom „pikselskih oznaka“, „mrežnih signala“, „praznih GIF-ova“ ili sličnih sredstava (zajednički nazvanih „pikselske oznake“) koja nam omogućuju saznati kad posjećujete naš portal i kako se koristite našim porukama e-pošte ili oglasima.

Zaštita osobnih podataka djece

AJ savjetuje roditeljima i skrbnicima da poduče djecu o sigurnom i odgovornom postupanju s osobnim podacima na internetu. AJ ne želi i nema namjeru prikupljati osobne podatke osoba mlađih od 14 godina, neće ih ni na koji način rabiti niti će ih odati trećima. Takvi podaci za kontaktiranje preko interneta upotrebljavaju se bez dopuštenja roditelja samo za neposredno odgovaranje na djetetov zahtjev i neće se upotrebljavati ni za kakve druge namjene. Ne prikupljamo osobne podatke za kontaktiranje izvan interneta. Ne dostavljamo trećim osobama nikakve osobne podatke bez prethodne dozvole roditelja. Ne omogućujemo djeci da bez dozvole roditelja javno objavljuju ili na drugi način distribuiraju osobne podatke ili druge materijale koje nam šalju pomoću kojih ih se može stupiti s njima u kontakt. Osobni podaci djeteta i roditelja brišu se iz naše baze podataka ako roditelji to od nas zatraže.

Promjena podataka

U svakom nam se trenutku možete obratiti radi pregleda svojih osobnih podataka, kao i radi ažuriranja, ispravka ili brisanja podataka. Do tog se trenutka u navedene svrhe koristimo vašim starim podacima.

Vaša suglasnost

Popunjavajući formulare na ovoj stranici jamčite da su informacije koje ste priložili točne, da ste poslovno sposobni i ovlašteni raspolagati danim informacijama te da ste u cijelosti suglasni da AJ vaše podatke upotrebljava i prikuplja u skladu sa zakonom i uvjetima naše politike privatnosti.

Transparentnost

Ako odlučimo mijenjati svoju politiku privatnosti, promjene ćemo postaviti na ovu stranicu tako da možete neprestano imati uvid u njih. Te promjene će vrijediti i u našem međusobnom odnosu kao da su postojale prije vašeg ulaska na mailing listu, ako su u skladu s pozitivnim hrvatskim propisima i ako vas ne zakidaju u nekim stečenim pravima.

O nama

ASTA YACHTING Ltd.
Put Murata 1a/P.P. 255
23000 ZADAR, CROATIA

+385 (0)23 316 902
+385 (0)23 316 765
+385 (0)98 332 165
info@asta-yachting.hr

Zašto odabrati Asta Yachting?

Jednostavni postupak rezervacije Garancija najbolje cijene Profesionalni servis Eskluzivna usluga Pogodnosti za partnere

Pratite i preporučite nas

Povežite se, primajte najnovije informacije i raspravljajte o top temama jedrenja

Yachtpool

JAM Yacht Supply

Current weather

N 43°55’23’’     E 15°27’22’’